Check Verzuimdossier

Uw medewerker is al zes maanden ziek. U volgt de juiste stappen in het verzuimtraject en probeert tot een spoedige oplossing te komen. Hoe gaat dat? Waar zijn nog verbeteringen mogelijk? En wat zijn de vervolgstappen? Voor antwoord op deze vragen heeft Daarom Arbeidskundig Advies de ‘Check Verzuimdossier’.

Status verzuimdossier

Samen nemen we de huidige status van het verzuimdossier door. We bekijken welke stappen er al ondernomen zijn en tegen welke problemen u aanloopt.

Advies & interventies

Voor veel uitdagingen in het verzuimproces zijn oplossingen te vinden. Dankzij de kennis en ervaring van Daarom Arbeidskundig Advies bent u zeker van goed advies op dit vlak. We geven tips over aanpassingen en laten zien welke interventies nodig en/of mogelijk zijn om het proces te bespoedigen.

Advies vervolgtraject verzuimdossier

Daarom Arbeidskundig Advies brengt vervolgens duidelijk voor u in beeld welke stappen er nog genomen moeten worden en checkt proactief of dit tijdig gebeurt.

WIA aanvragen

Indien u wenst, blijft Daarom Arbeidskundig Advies het verzuimdossier volgen tot het einde van de wachttijd (2 jaar) en/of tot aan de WIA aanvraag. Is deze begeleiding niet nodig, maar wilt u wel graag het dossier voor de WIA aanvraag door een expert laten controleren? Ook daarbij helpen we u graag.