Dit is Daarom

Op onze site leest u wat Daarom Arbeidskundig Advies doet. Maar in onze ogen is het minstens zo belangrijk hoe we dat doen en waarom. Daar vertellen we u graag over.

Persoonlijk & toegewijd

In een proces van verzuim en re-integratie gaat het om meer dan regels en wetgeving. Het gaat om mensen met uitdagingen en wensen. Dat is waar Daarom Arbeidskundig Advies zich op richt. We zijn de vakkundige en onafhankelijke, maar vooral ook betrokken partij met een luisterend oor voor zowel werkgever als medewerker. Voor beiden streven we een eerlijk, kort en soepel proces na.

Helder & betrouwbaar

Bij Daarom Arbeidskundig Advies weet u waar u aan toe bent. Samen maken we vooraf heldere afspraken over de kosten, aanpak en doorlooptijd van een traject. Deze komen we ook na, steeds tijdig en volledig. Daarnaast komen we ook met ongevraagde tips en adviezen. Gewoonweg zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en u zich geholpen en gewaardeerd voelt.

Zeeland & West-Brabant

Vanuit ons kantoor in Hulst zijn we actief in heel Zeeland en West-Brabant. We komen graag langs bij uw bedrijf. En wanneer neutraal terrein de voorkeur heeft, kunnen gesprekken in ons kantoor of elders plaatsvinden.

Trots op

Onze klanten zijn tevreden. Ze herkennen zich in onze rapporten en waarderen onze betrokkenheid. Bij een nieuw ziektegeval komen ze naar ons terug. Ook vragen ze ons mee te sparren over ontwikkelingen in de organisatie en het effect daarvan op medewerkers. Nieuwe klanten kiezen voor ons vanwege onze betrokkenheid en persoonlijke werkwijze. Daar zijn we trots op.

Sabine & co

Daarom Arbeidskundig Advies bestaat uit arbeidsdeskundige Sabine Jurgens met een achterban van gespecialiseerde deskundigen. Met Sabine als uw vaste aanspreekpunt, zijn de lijnen helder en kort. U heeft in één keer alle informatie over het traject, van intake tot aanpak, en duidelijkheid over de kosten.

Oprichtster Sabine Jurgens

“Mijn passie voor arbeidsdeskundig advies werd aangewakkerd tijdens een oriëntatiejaar bij Arbeidsvoorziening. Na vervolgens ruim tien jaar als adviseur, casemanager en arbeidsdeskundige werkzaam te zijn geweest voor landelijke organisaties, wilde ik graag ook meer in mijn eigen regio, Zeeland, actief zijn. Daarom startte ik in 2011 Daarom Arbeidskundig Advies op.

Ik vind het belangrijk dat zowel werkgever als medewerker de kans krijgt om zijn of haar verhaal te doen. En dat ze me hierin ook kunnen vertrouwen. Dat vertrouwen is het mooie van mijn vak. Dat ik word toegelaten in het bedrijf van de werkgever en het privéleven van de medewerker. Ik spreek met mensen van alle (opleidings-)niveaus, afkomsten en leeftijden. En van allen krijg ik het vertrouwen om hen als objectieve partij te mogen begeleiden. De band die je tijdens deze periode samen opbouwt, vind ik echt bijzonder. Het geeft me zoveel plezier en voldoening. Het zorgt ervoor dat ik zoveel mogelijk terug wil geven. Dankzij mijn kennis en ervaring kan ik dat gelukkig ook.”

Kennis & vakmanschap

  • lid van beroepsvereniging voor arbeidskundigen: NVvA

  • ingeschreven in register voor arbeidsdeskundigen, SRA

  • certificaat Hobeon SKO

  • aspirant lid Noloc

Daarom Deskundig Advies deelt haar kennis graag

  • we coachen arbeidsdeskundigen in opleiding

  • we geven trainingen aan HR-adviseurs en leidinggevenden hoe om te gaan met verzuim, verzuimgesprekken en de Wet Verbetering Poortwachter